lauantai 2. huhtikuuta 2011

Newaysin ihonhoitotuotteista


Olin päättänyt että siirrän Neways-jutut uuteen blogiini, mutta haluaisin vielä kertoa kasvojenhoitotuotteista, jotka ovat olleet niin uskomattoman hyviä, että ainakaan minä en ole aikaisemmin kokeillut vastaavanlaisia! Ja mikä parasta, ehdottoman turvallisia ilman haitallisia kemikaaleja.

Olen käyttänyt Newaysin ihonhoitotuotteita nyt kuukauden ja en muista että ihoni olisi ollut koskaan näin hyvässä kunnossa; uskomattoman pehmeä ja elinvoimainen. Olen tykännyt puhdistusgeelistä (hinta 14,49, jos rekisteröitynyt 10,35, 125ml)), päivävoide (hinta 30,83 tai 22,02, 50ml)) ja yövoiteesta (48,31 tai 34,51, 60ml) sekä silmänympärysgeelistä( 36,32 tai 25,94, 30ml), mutta ehdottomat huipputuotteet ovat olleet kuorinta ja kirkastava vitamiinigeeli. Myös mieheni käyttänyt niitä ja hänenkin eloton ihonsa on muuttunut ihan silmissä.
Brightening C Complex, 30 ml
Antioksidanttigeeli, jossa on vitamiinisekoitus suojaamassa ihoasi vuoden ympäri.

Sopii kaikille ihotyypeille: parantaa ihon luonnollista puolustusta, elvyttää ihon pintaa ja kiinteyttää, tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä ja kirkastaa ihoa.
Brightening C Complexin hinta on 40,82€. Jos rekisteröidyt Newaysille hinta on 29,16€, 30 ml.
Sisältö:
Cyclopentasiloxane, dimethicone crosspolymer, tetrahexyldecyl ascorbate, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis (orange) oil, phenoxyethanol, retinyl palmitate, helianthus annuus (sunflower) seed oil.


TrueTouch® Clarifier
Hellävarainen kuorintavoide, joka poistaa kuolleet ihosolut ja pinnan epäpuhtaudet jättäen ihon tasaiseksi ja säteileväksi. Erikoislaatuinen sekoitus aitoa bambua, jojoban siemeniä sekä viikunakaktusta. TrueTouch® Clarifier puhdistaa syvältä ja piilossa olevat ihohuokoset häiritsemättä ihon kosteustasapainoa. Tämä uuden sukupolven kuorinta supistaa ihohuokoset ja jättää ihon vastaanottavaiseen ja tasapainoiseen tilaan.
Clarifierin hinta on 17,65€. Jos olet rekisteröitynyt, hinta on 12,61€, 50 ml. Nyt huhtikuussa tuote on rekisteröityneille puoleen hintaan.


Tässä vielä vähän listaa haitallisista kemikaaleista mitä monissa hygienia- ja ihontoitotuotteissa käytetään. En ole eritellyt tarkemmin, mutta monet ovat allergiaa ja iho-oireita aiheuttavia. Jotkut häiritsevät hormonitasapainoa, joillain on yhteys syöpiin, mm. rintasyöpään: esim. alumiini, jota deodorantit sisältävät.1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Laitoin sulle spostia!