perjantai 8. huhtikuuta 2011

Sundin puutarha

Perjantainen vapaapäivä, lämpö ja auringonpaiste saivat minut suunnittelemaan kevätterassiamme. Menin Pietarsaareen Sundin puutarhalle hakemaan inspiraatiota. Onneksi otin kameran mukaan ja toivon että inspiraatio välittyy teillekin, niin kaunista siellä oli:)
Nämä ruukut olivat rakkautta ensisilmäyksellä. Vasemmanpuoleiset eivät tosin kuvassa pääse oikeuksiinsa; ainakin 60 cm korkeat, niin uskomattoman kauniit. Hinta kuitenkin suolainen, noin 70 euroa kappale.


Sisustuspuolellakin kevätjuttuja. Ihastun aina turkoosinvihreään ja samoin &.
Lampunvarjostin on hauska, voisi ihan itsekin väsätä.

4 kommenttia:

KesäEsa kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia. Itsekin oikein alan taas elää kun kevät edistyy. Suunnittelin jo vanhan astiakaapin maalausta. Huomenna taitaa paistaa aurinko.

Intianminttu kirjoitti...

Huoh, olisipa kiva päästä tuonne "puotiin", mutta onpi ihan liian kaukana! Kauniita kuvia, itse juuri julkaisin blogissani torstaisen puutarhamessuvisiittini tunnelmakuvia, jos kiinnostaa kurkata :)

Kikke kirjoitti...

Kauniita ja niin keväisiä kuvia sulla!
Me asutaanki ilmeisesti samalla suunnalla Suomea :).Meiltä ku tuonne Sundille on n.50km ja häpeäkseni täytyy tunnustaa,etten oo sielä VIELÄ ikää käyny :/.Vaan ehkäpä tänä vuonna käyn :)!Nuo kuvat ainaki inspiroi sinne suunnalle :)!

Lämmintä kevättä ja vihertyvää puutarhaa odotellessa :).
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

kristina kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
KesäEsa: Samoja tunteita minullakin. Olen ollut niin väsynyt maalaamiseen rakennusprojektimme jälkeen mutta vähän on inspiraatio heräillyt viime viikkoina:)

Intianminttu: Ihania ja inspiroivia kuvia. Kiva kun viitsit kameran kanssa kulkea messuilla meidän iloksi.

Kikke: Hauska ajtus että blogituttuihin voi törmätä vaikka Sundin puutarhalla:) Kannattaa kyllä käydä ja lähellä kasitien varrella on myös Blomqvistin taimitarha mikä on käymisen arvoinen paikka. Sittenhän Pietarsaaressa on erikoisen paljon sisustusliikkeitä, ihana kesäkaupunki.