maanantai 21. maaliskuuta 2011

"ihmepillerit"


Aikaisemmissa päivityksissä varmaan jo mainitsin että haluaisin tämän kevään aikana satsata enemmän itseeni rakentamisen vuosien jälkeen ja saada vyötärölle kertyneet renkaat kuriin.
Tällaista muutosta en kuitenkaan osannut odottaa...(olen ollut niin innostunut etten ole ehtinyt edes blogia päivittää:)

Kerroin aiemmin Newaysista ja niiden kosmetiikasta. Niihin olen todella tyytyväinen ja ihastunut ja esim. kasvojeni iho on muuttunut merkittävästi, minkä myös ulkopuoliset huomaavat.
Kaikista suurin yllätys on kuitenkin ollut Newaysin ravintolisät, mitä olen nyt käyttänyt kolmisen viikkoa. Aluksi olin kovin epäileväinen, halusin vakuuttua tuotteiden turvallisuudesta, mutta koska ihastuin kosmetiikkaan niin hirveästi aloin perehtyä myös vitamiineihin. Neways sai minut vakuuttuneeksi sillä että heillä on WHO:n ISO ja GMP sertifikaatit, mikä todistaa tiukan laadunvalvonnan ja turvallisia tuotteita. Myös tuotteiden kehittäjä- ja tutkijatiimi on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu mm. Prof.Dr Samuel S Epstein, A. Wallace Hayes ja Wayne Bidlack. Kaikki ravintolisät ovat valmistettu kasveista, hedelmistä, marjoista ja muista luonnontuotteista.

No, miksi olen
niin ihastunut tuotteisiin. Parin viikon käytön jälkeen huomasin ensin että polvikipu, mikä minua on vaivannut vuosia ja ollut viimeaikoina niin paha että olen jumpissa käyttänyt polvitukea, oli parempi. Nyt se on jo hävinnyt kokonaan, polvi on kuin siihen olisi vaihdettu nivel ja rasvattu. En saa myöskään treenikipua sellaisesta, mistä se olisi aina aiemmin tullut. Oloni on pirteämpi. Tämä on sellainen klisee, mutta minulla on tunne että "pääni on kirkastunut", nyt viime päivinä on tuntunut että ihan se iloisuus mikä on ollut joskus vuosia sitten on löytymässä taas. Kuusi ystävääni on tilannut myös nämä "psyykenlääkkeeni" ja toivon heille kyllä samanlaista vaikutusta (kuulette kyllä tuloksista:). Ja mikä ihmeellisintä. Painoni on pudonnut kahdessa viikossa viisi kiloa. Ja vatsani, reiteni ja käsivarret näyttävät kuin olisin ollut rasvaimussa. Ja tämäkin oli kyllä syynä että ystäväni ovat näitä halunneet...(mitään muuta muutosta en ole tehnyt ja painoa olen kyllä yrittänyt pudottaa aiemmin)
Olen käyttänyt kahta tuottetta Maximol ja Emperor`s formula. Maximol on Newaysin ykkösravintolisä. Sisältää vitamiineja ja paljon mineraaleja. Emperor`s on kiinalaisista yrteistä tehty ravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille (mihin aina retkahdan) ja siinä luvattiin että se tasapainottaa sinun chi:tä (tässä kohtaa epäilin että mikähän firma tämä on). Missään ei luvata painonlaskua, mutta kun olen lukenut tuotteista ja lääkekasveista monet parantavat aineenvaihduntaa ja kiihdyttävät rasvanpolttoa. Sitten minulla on ollut vielä ongelmana, että en ole voinut käyttää mitään luontaistuotteita, edes kalaöljyä koska vatsani ei ole kestänyt, näitä voin.
Haluan tässä vielä kuitenkin korostaa että Neways ei mainosta tuotteitaan painoa alentavina vaan se perustuu nimenomaan mineraalien vaikutuksella elimistöön jolloin keho saa enemmän polttoainetta jotta se jaksaa pudottaa painoaan ja muutenkin aineenvaihdunnan paranemiseen.

Tuotteiden hinnat ovat 40% halvemmat jos olet rekisteröitynyt Newaysille, silloin Maximol on 26,45 € ja Emperor`s Formula 30,74 € vähän reilu kuukauden annos.
Parasta on kuitenkin tämä hyvä olo mikä minulla on, kuten jo sanoin tällaista muutosta en osannut kuvitella!

5 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Kuulostaa uskomattomalta! Varsinkin tuo painonpudotus siinä sivussa on vain plussaa;)
Mistä näitä tuotteita voi tilata, ja onko esim. tuo paketti mitä sinä käytät kuinka kallis ja kuinka kauan ne kestävät?

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Onko olemassa suomenkielisiä nettisivuja/jälleenmyyjiä? Juuri jotain tuollaista minäkin tarvitsisin :)

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos Päivi ja Minna kommenteistanne ja kiinnostuksesta!
Neways on niin uusi Suomessa että suomenkielisiä nettisivuja ei vielä ole. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan NW tuotteita voit rekisteröityä sinne minun kautta ja tilata tuotteet suoraan kotiin. Voin myös lähettää sinulle tuotteita jos haluat kokeilla ensin. Hintatiedot päivitin paremmin päivitykseeni. NW on tuonut Suomeen pietarsaarelainen nainen joka sai vaikeita iho-oireita opiskellessan tanssia Australiassa. Sai avun ja ihastui niin tuotteisiin että halusi ne Suomeen. Hän asuu tällähetkellä Malesiassa ja olimme juuri skypekoulutuksessa ravintolisistä. Olen niin innostunut että laitan omat blogisivut Newaysista niin niistä alkaa saamaan suomenkielistä tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä =o) ja olisin erittäin kiinnostunut kauttasi tilaamaan tuotteita. Onko sinulla esimerkiksi sähköpostia jonne voisin laittaa yhteystietoni. T Nina

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos Nina kommentistasi ja että olet kiinnostunut. Sähköpostini on tuossa sivupalkissa mutta niin pienellä ettei sitä helposti huomaa (täytyy korjata asia:)Eli kristina67@hotmail.fi.
Olen tekemässä Newaysistä blogisivuja mutta en ole vielä niitä julkaissut. Koska yrityksellä ei vielä ole suomenkielistä tietoa kääntelen niitä sinne ja kerron tuotteista kokemuksia muutenkin. Lähemmäs kymmenen ystävääni ja tuttavaani aloitti nyt viime viikonloppuna tuotteet niin kiva seurata tuloksia:) Mutta Nina laitahan sähköpostia niin katsotaan kuinka edetään:)