sunnuntai 20. helmikuuta 2011

"myrkyllinen" kylpyhuoneKuulostaa hirveältä... mutta valitettavasti luulen että se on totta!

Oletteko te törmänneet listoihin, missä kerrotaan haitallisista ja terveydelle kyseenalaisista ja allergiaa aiheuttavista aineista mitä lisätään kosmetiikkaan, hygieniatuotteisiin ja pesuaineisiin.
Minä olen ja aina olen halunnut unohtaa kyseiset listat mahdollisimman äkkiä, varsinkin kun ajattelen lapsia. Nykyisessä tavaraviidakossa on ollut mahdotonta löytää tuotteita mitkä eivät sisältäisi listan aineita. Tutkin kotona esim. perusvoiteita, mitkä sisälsivät monet neljääkin ainetta mitkä on haitallisia mm. parabeenit, propylene glycol, aluminium ja triethanolamine. Netistä löytyy paljon artikkeleita, mitä ei oikeastaan edes haluaisi tietää. Linkkaan kuitenkin tämän ja tämän.

Nyt olen saanut tutustua sellaisen firman tuotteisiin joka ei käytä näitä "vaarallisia" aineita. Firma on perustettu 1992, on aika uusi Suomessa, NEWAYS. Tuotteet ovat muutenkin laadukkaita ja mielestäni kuitenkin hyvän hintaisia.Ainoa huono puoli on että kotisivut eivät ole vielä suomeksi eikä ruotsiksi. Itse aloitin tuotteista mitkä ovat lähimpänä ihoa, shampoo, hoitoaine, suihkugeeli, vartalovoide, hammastahna, puhdistusgeeli, kosteusvoide, meikkipuuteri, ripsiväri, muotovaahto, muotoilusuihke, pyykinpesu-ja huuhteluaine.
Tuotteet voi tilata itse netistä, kun olet rekisteröitynyt jälleenmyyjän kautta ja tulevat suoraan kotiovelle.

5 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Hui kauhistus! Vaan eipä tuo tänäpäivänä mikään yllätys ole! Päinvastoin, yllätys olisi löytää markkinoilta jotain vähemmän myrkyllistä/lisäaineetonta!

Hyvää alkanutta viikkoa!

Tini kirjoitti...

Kiitos sinulle meikkivinkistä. Olen itsekin miettinyt näitä asioita ja käytän paljon Dermosilin tuotteita, jotka ovat allegialiiton hyväksymiä. Tosin en ole tarkistanut löytyykö niistäkin parabeenejä?
Minäkin olen harrastanut puutöitä 3 lukukautta, se on tosi kivaa, mutta nyt pidän tauon, koska enempää kalusteita ei mahdu enää kotiini ..
kram Tini

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Tini; minäkin olen käyttänyt Dermosilin tuotteita ja pitänyt niitä hyvinä mutta valitettavasti niistä löytyy aika paljon aineita mitä ei suositella. Puutyöt ovat kivoja minulla on kyllä päinvastoin etten tiedä koska saan kaikki tehtyä mitä haluaisin:)

Kikke kirjoitti...

Heissan!Oon ihmetelly kun sun blogi ei ilmaannu mun blogisuosikkeihin ja tulin oikein paikan päälle katsomaan.Oon kirjautunu lukijaksesi,mutta en tietojani löytänykkää...kummallista :/.
Mutta kirjauduin uusiksi -toivottavasti nyt pysyn kans :)

Willa Rosa kirjoitti...

Kikke: Kiva että haluat olla lukijana. Ajattelinkin että joku on poistanut itsensä kun huomasin että minulla on yksi likuja vähempi. Kiva ettei kukaan ole poistanut itseään:)