sunnuntai 26. joulukuuta 2010

joulunpyhät


Niinpä se joulu meni...tässä vähän kollaasia. Olen ihastellut monissa blogissa leimasimia mitä he käyttävät. Nyt minulla on ollut aikaa opetella sitä ja tästä lähtien on varmasti kaikki kuvat täynnä "leimoja":) Minulle kuvaamien, kuvien muokkaminen ja bloggaaminen on mitä parasta rentoutumista, mutta normaalissa arkikiireessä se vaan täytyy aina jättää viimeiseksi.

P.S Vaihtarimme Helenakin pääsi joulupukin kainaloon:)

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kaunis kollaasi! Mistä päin vaihtarinne on? Kaunis kattaus ja ihana ruokailutila kaikin puolin. Tuossa alhaalla silmääni osui mitä kaunein tuoli.

Kiitos jälleen ihanista kuvistasi, näitä on aina ilo katsella!

Tapanin jatkoja sinne!

Viivu kirjoitti...

Heippa!

Ihanat kuvat! Miten tuo "leimaaminen " oikein tapahtuu? Tahtoo tietää!

Jaana kirjoitti...

Niin kaunista taas kerran!
Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

Henrietta kirjoitti...

Hieno kokonaisuus, todella hyvä. Mitäs vaihtari tykkäs suomalaisesta joulusta?

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteistanne!
Maria ja Henrietta: Helena on Italiasta Venetsiasta ja on meillä elokuusta kesäkuun loppuun. Helena sanoi että Italiassa ei ole niin tunnelmallinen joulu kuin Suomessa. Pelkäsin vähän koti-ikävää mutta sitäkään ei pahasti tullut.
Viivu: "leimoja" tein -mieheni avustuksella:)- niin että googlaan brushes to photoshop, saa ilmaiseksikin ladata aika monia. Lataan ne photoshoppiin ja sieltä brushes (sivellin) työkalulla leimailen. Hyvin löytyy ohjeita kun vähän googlailee jos photoshop on tuttu.