perjantai 14. lokakuuta 2011

portaikon paneeli

valmisT


Niille, jotka blogiani ovat pidempään seuranneet muistavat ehkä kuvia portaikosta ja sen tekeillä olevasta paneelista. Kesällä saimme sen valmiiksi ja pidän siitä kovasti. Samantyyppistä voisin laittaa moneenkin paikkaan, esim. olohuoneeseen. Sain kyselyjä kuinka sen teemme: ostimme keittiöjätistä kaappien taakse tarkoitettua ohutta vaneria ja sitten listoilla koristelu. Niitäkin voi laittaa monen kokoisia ja -muotoisia, kuinka haluaa. Hinnaksi tuli noin 60 euroa +maalit.

Huomenna nautin päivästä paperi-pellavamassa lampunvarjostin kursilla mitä odotan kovasti. Varmaan saatte kuvia jos olen tyytyväinen työn tuloksiin:)

Mukava pyhät!

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

todella kaunis portaikko ja panelointi, aivan ihana!
jos oli noin yksinkertainen toteuttaa, niin tuotahan voisi oikein ajatella :)
mukavaa perjantaita!

Anonyymi kirjoitti...

Oij!Minä muistan kun puhuit ja taisin kysyäkkin miten teet, noista tuli TÄYDELLISEN ihanat ja upeat!<3taidampa tietää mihin tämä lauantaipäivä menee;).Paitsi nyt heräsi sellanen kysymys että millä ton vanerin kiinnitit seinään?

Terkuin:Manna

Maria kirjoitti...

Hitsit, kun on hienot portaat ja paneelit. Ei kyllä noin kaunis portaikko tule paneelista mieleen :)

Myöhästyneet synttärionnittelut! Aijoin eilen laittaa onnittelut, mutta sitten unohdin. Toivottavasti sinulla oli eilen ihana päivä (ja tänäänkin)!

kristina kirjoitti...

Kiitos Jaana ja Maria! Anonyymi; meillä oli vähän ongelmaa kun toinen seinistä on kiviseinä, mutta kyllä ne laitettiin ihan naulapyssy tai ruuvisysteemillä. Ruuvien päällä on listat, entiedä näkyykö se kuvassa:)

Anonyymi kirjoitti...

no on kyllä kaunista,täytyisi vain rohkeasti ruveta toteuttamaan omiakin ideoita,siitähän se yksilöllinen ilme kotiin syntyisi.kiitos jälleen näistä ihanista kuvista.

Christina kirjoitti...

Wow, ihan hurjan kaunis lopputulos!
Kuin vanhasta kartanosta!! Täydellinen! :)