torstai 30. joulukuuta 2010

photosoppailua- ennen ja jälkeenInnostuimme Lauran kanssa muokkailemaan kuvia photoshopilla ja teimme Lauralle ihon pehmennyksen, lisäsimme ja pidensimme ripsiä, muutimme veden väriä... hauskaa ajankulua lomalaisille! Pitkän suostuttelun jälkeen sain luvan laittaa kuvat blogiin, ennen ja jälkeen.Tässä muokkauksessa käytin Scott Kelbyn kirjaa photoshop digikuvaajille(toisin kuin Laura joka klikkailee ja kokeilee). Mielestäni Kelbyllä on selkeimmät ohjeet kirjoissaan ja siellä on ohjeita reisien ja pakaroiden hoikentamiselle, jenkkakahvojen poistamiselle, suupielien kääntäminen ylöspäin, siis digitaalisesti:)

5 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Kuvankäsittely on täälläkin osoitteessa mukavaa puuhaa.
Olisi vaan enemmän aikaa siihen.

Marja kirjoitti...

Oi kuinka kaunis malli sinulla siellä! Sekä ennen että jälkeen kuva yhtä kaunis :) Minustakin on mukavaa muokkailla kuvia.. vaan hitsit kun siihen olisi enemmän aikaa perehtyä! Erityisesti voisin perehtyä noihin jenkkakahvoihin ;D

Pia kirjoitti...

Det var då en ljuuuvlig blogg jag nu snavade över!!!

Photoshoping var min stora "passion" tills jag svarade "ok" på en fråga datorn ställde mig: haluatko poistaa turhat ohjelmat...!!!! Och så flög ett 1000€ program i rymden (jag hade dock inte betalat ett korvöre).

Du har en otroligt inspirerande blogg! Jag har skummat genom sidorna, men skall nu ta en noggrannare titt på dem...

Önskar dig ett riktigt finfint Nytt år 2011!!!

-Pia-

Henrietta kirjoitti...

Kaunis on tyär sinulla:)
Olen vähä eri mieltä tästä ihmisten muokkaamisesta, vastusta tätä lehtimaailman nais-ihannetta. Kaksi sukupolvea takaisinpäin katsoo kuvia ihmisistä joita ei ole oikeasti olemassa kun heistä on poistettu kaikki oikea ja tehty Hollywood baby! Jos nenänpäässä on kauhea finni kuvaushetkellä sitä voi ehkä hieman peitellä mutta jos ruvetaan kiloja ottaan pois ja ryppyjä silentään kuka se ihminen kuvassa oikeasti on!!!
Ei millään pahalla mutta jättäkää historiaa myös niitä oikeita kuvia itsestänne kiloineen ja ryppyineen eikä vain photoshopattuja kuoria:)

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Sama juttu, photosoppailut on kyllä lomahommaa.
Henriettan kanssa olen pitkälle samaa mieltä, kyllä ne jenkkakahvat elämään kuuluu mutta niinkuin päivityksessä kirjoitin hauska "leikkiä" kuvilla.
Tack Pia, trevligt att jag hittade din fin blogg också:)