maanantai 13. joulukuuta 2010

kaunis kotiTässä muutama viikko sitten valitin sisustuslehdistä että kun ei oikein mikään miellytä, ole oman näköistä. Tässä se "joulukoti" nyt on. Uusimmassa sköna hem -lehdessä. Kodissa on mielestäni niin arvokas, ajaton tunnelma, tyylikästä. Keittiössä kranssit ja tuolin rimpsupäälliset ovat kivat. (Olen tuollaisia hikihatussa ommellut viikonloppuna).Tässäkin huoneessa on niin kiva tunnelma vaikka pöytä ei olekaan minuun makuuni. Tuollaista paneelia yritämme nyt väsätä portaikkoon ja olohuoneeseen...jouluksi:)


Tuollaisia kristallikruunuja voisin laittaa muutaman jonnekin... Taas niin lämmin ja tyylikäs tunnelma.


Makuuhuoneen verhot ovat mahtavat. Minä haaveilen Designers Guildin-silkkiverhoista, ja sitä saan varmasti vielä kauan tehdä.Tässäkin, kauniit verhot, lamppu, paneelit...huokaus!Ja niin söötti lastenhuone.

Mukavaa viikonjatkoa!

P.S Minun "vanha" ja viisas äitini sanoi että jouluntunnelmaa ei saa jos ei tee "käsillään" jotain. Siispä käsillä tekemään:)

6 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Koti on myös minun mieleeni kovasti.
Oikeita ideakuvia!

Kiitos :)

Maria kirjoitti...

Tiedätkö, minä ihastuin ihan samaan sisustukseen! Ystäväni toi Suomesta tuliaisina juuri sen lehden, missä tuo ihanuuskoti on :)

Tosi kaunis ja harmooninen sisustus!

Mukavaa maanantai-iltaa ja kiitos, että kävit vierailulla blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

Kuin sinulla ja minulla pyörii samat asiat mielessä;D..juuri kirjoitin siihen maailman ihanin tyttö kirjoitukseesi sillä olin katsellut sen kuvia juuri sinä päivänä kun sinä teit tuon päivityksen ja nyt näen että aiot tehdä tuota paneelia kotiisi,niin minäkin ja idean sain juuri samoista kuvista!=)hassua!olenkin etsiskellyt mistä saisin tuollaista koristepaneelia..kiinnostinkin kun kirjoitit että aiot itse tehdä?saanko kysyä miten teet?

Terkuin:Hilda

Jaana kirjoitti...

Aivan ihana blogi sinulla ja kuvat todella kauniita :)

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Hilda: Sukulaissieluja löytää myös täällä blogissa:) Lyhyesti kerrottuna paneelia teemme niin, että seinälle tulee ensin "sileä levy", mitä olemme ostaneet keittiöjätistä, kaappien taakse tarkoitettu ohut vaneri. Sitten se koristellaan listoilla. Laitan heti kuvia blogiin kun mieheni saa valmiiksi. On luvannut jouluksi:)
Jaana: Kiitos että liityit lukijaksi!

Tanja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.