perjantai 9. syyskuuta 2011

tee-se-itse vinkit asuntomessuilta

Usein katselen sisustus- ja muita kauniita juttuja tee-se -itse silmällä. Osittain siksi ettei ole varaa ostaa ja myös siksi että kun tekee itse saa esim. oikean mittaisen tai värisen. Asuntomessuillakin minulla oli tee-se-itse silmä päällä. Tässä teillekin niitä iloja.
asuntomessutscapeT 092-tile

Sängynpäädyt näytin jo aikaisemmin Villa Whiten kuvissa. Kivat ideat tehdä oikean mittaiset ja mieleisen väriset. Tarvittaisiin kovasti sängynpäätyjä:)
asuntomessutscapeT 066-horz

Pöytää jo haaveilin annat och blandat- blogin Pian kanssa. Katsotaan kumpi ehtii sen ensin nikkaroimaan:)
asuntomessutscapeT 061-tile

Pienipihapuoti.blogspot.com oli tehnyt Villa Whiteen kauniit enkelit. Myös pitsilampunvarjostin oli kiva idea. Olen ilmoittanut pellavapaperimassa lampunvarjostin- kurssille missä voi myös tehdä pitsilampunvarjostimen. Myös Lappeenrannassa Taito-shop järjestää pellavapaperimassa- kursseja ja tekevät niistä kuvan tyylisiä enkeleitä. (Jos olen ymmärtänyt oikein) Terveiset taitavalle kurssinvetäjä Maija-Liisalle:)

asuntomessutscapeT 030-horz

Ihastelin siirtolaisrouvana baijerissa- blogin ompelemaa tilkkutäkkiä ja Maria miettikin lisää ideoita. Tässä lisää aplikaatioita. Itsekin tykkään tehdä tällaisia kovasti nyt olisi kyllä ideoita joulupukin pussiin, saas nähdä jääkö haaveeksi.
asuntomessut scapeT149-tile

Tikaulla oli ihania tuotteita messuilla, liike Helsingissä. Olen kutonut villamattoja mutta näissä oli kyllä niin kaunis sidos ja päätkin on solmittu kivasti.


Kuinkahan luova viikonloppu tästä tuleekaan. Nyt tuntuu että se menee laiskotellessa, mutta jospa sitä virtaa löytyykin.

Nautitaan ainakin syksyn tuoksuista!

6 kommenttia:

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Ljuvliga inspirationsbilder du visar !
Kraam
Sanne

Ainosofia kirjoitti...

Upeita ideoita!

kristina kirjoitti...

Tack Sanne, bara man skulle få gjort nånting också:)

Kiitos Ainosofia kommentistasi, saisipa jotain tehtyäkin:)

Maria kirjoitti...

No johan nyt, kun Kristina oli maininnut blogini postauksessa, kiitos! Oot kyllä niin kultanen! :)

Olipa muuten kiva tuo sohvapöytä asuntomessuilta. "Harmi", että mä rakastan mun vanhaa viiniarkkua, muuten ois kyllä mies saanu askareen.

Mukavaa viikkoa!

Trädgårdsflow/Garden Flow kirjoitti...

Heej!

Men oj vad kul att du gillar min blogg. Så klart får du tipsa om den :-)) Vad mycket fint du har på din blogg ser jag... Ska mingla runt lite nu och hämta inspiration!!

Ha en bra dag!
/Charlotte

kristina kirjoitti...

Maria, kiva että ilostuit och Charlotte roligt om jag kan också inpsirera dig:)