sunnuntai 16. tammikuuta 2011

herneenversojaMinulle ensimmäinen kevään "kasvatettava" on herneenverso. Tapaan liottaa yön yli vedessä ja sitten laittaa multaan. Kasvavat nopeasti, kiva lisä salaattiin ja muutenkin kauniita. Ja useimmiten sekä kissat että lapsetkin tykkäävät:)

8 kommenttia:

Pakkasakka kirjoitti...

Kiva idea - pitääpä kokeilla. Jos ei muuten niin ainakin on kaunis koristeena :) Piristävät, keväiset kuvat, kiitos. Mukavaa sunnuntaita!

Henrietta kirjoitti...

Voi kun joskus jaksais tehdä.Pidän niitten mausta kovasti mutta en ole jaksanut nähdä vaivaa ja kaupasta ostettuna maksavat ihan törkeesti.Jos tässä joku päivä vielä:)

Marita kirjoitti...

hyvä vinkki - minä laitan myös!

Christina kirjoitti...

Herneenversot on ihania. Pitääkin laittaa tulemaan.:)

Maria kirjoitti...

Ihanan keväistä! Tulee ihan pääsiäisfiilis :) Mun huulille sai hymyn tuo lause: "lapset ja kissat tykkää" :)

Mukavaa viikkoa!

Maria kirjoitti...

Mun blogissa ois sulle tunnustus! :) Tervetuloa hakemaan :)

Mukavaa vkloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Tuli noista ihanista hermeenversoista mieleen. Kerroit jossain vaiheessa uudesta dietistäsi. Onko se toiminut? Ajattelin aloittaa saman, jos olet ollut siihen tyytyväinen =)

Terhi

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja Marialle erityisesti tunnustuksesta:) Se on ensimmäinen sellainen ja olen tosi iloinen!
Terhi: Olin dieetillä muutamia kuukausia ja oloni oli tosi hyvä ja nälkä ei ollut. Painokin meni alas, ei hirveästi mutta pikkuhiljaa. Aloitin syksyllä työt nuorten syömishäiriöpäiväosastolla ja siellä en voi dieettiä noudattaa. Toisaalta huomaan mitä säännöllinen, "kunnon" ruuan syöminen vaikuttaa. Painoni ei ole noussut, iltaisin ei tee herkkuja mieli, oloni on hyvä ja jos saisin liikunnat mitä yleensä harrastan käyntiin, saisin painoa alas ne muutamat kilot mitä kesäksi haluan. Olen tehnyt callanetics jumppaliikkeitä missä tulokset ovat mahtavat. Taidampa tehdä asiasta päivityksen, tuntuu että juttua riittäisi...