sunnuntai 23. tammikuuta 2011

raikas tammikuuViikonloppuna on ensimmäisen kerran joulun jälkeen tuntunut että elämä voittaa ja kyllä tästä taas kevät tulee... Kauniit tammikuun päivät tuo aina raikkaan tuulahduksen joulun pynttäysten jälkeen.Ennen joulua kirjoitin blogissani tuolin päällisistä mitä ompelin. Sain ne valmiiksi ja olen niistä kovasti tykännyt. Tuolit ei tunnu niin kolkoilta...Talvitekstiilejä keittiössä ovat olleet Pentikin silkkityynyt ja lämpimät "turkistyynyt". Em. tyynyihin on myös sängynpeittoja missä on toinen puoli ihanan pehmeä ja toinen puoli puuvillakankainen.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

FanniAuroora kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Kävin ihastelemassa sun vanhempia postauksia ja ihastuin täysin niihin terassin tuoleihisi, jotka olet tehnyt!!!! Mistä oot löytäny niihin ohjeet??
Oot kyllä todella taitava =)

Maria kirjoitti...

Jälleen kerran niin kauniita kuvia niin kauniista kodista, huoh. Sulla on kyllä silmää, tykkään hirmuisesti teidän ruokailutilasta. Todellakin, nuo päälliset pehmentävät tuoleja. Ja Pentikin tyynyt ovat kauniita. Harmi, että he eivät halua laajentaa myyntiään pohjoismaita pidemmälle :(

Mukavaa viikkoa!

Ainosofia kirjoitti...

Kauniita kuvia ihastelemassa <3

Pia kirjoitti...

Aah, miten raikkaita sisustuskuvia! Kuinka se joulu voikaan tuntua niin tunkkaiselta ajatukselta nyt!
Hyvä idea tuo herneenversokasvatus , ja kaunis! Minä liotan niintä kasvattaakseni ituja, mutta syön ne heti kun pururkalusto vain uppoaa niihin (ja joskus jo vähän aikaisemminkin, ja nyt on tänään vuorossa hammaslääkäri...GRRR)


Hyvää alkanutta viikkoa!
-Pia-