sunnuntai 14. marraskuuta 2010

amaryllisLempijoulukukkani - amaryllis. Sain vasta eilenensimmäisen sipulin maahan ja nyt sieltä jo pukkaa vartta... Jostain luin hyvän vinkin, liotin ensin sipulia vedessä muutaman tunnin.

Muutama päivitys sitten kirjoitin kiitollisuudesta. Oletteko koskaan pitäneet kiitollisuuden päiväkirjaa? Tai tehneet aarrekarttaa haaveista ja unelmista. Itse olen tehnyt molempia ja ne todella toimivat. Sain taas kerran todeta sen käytännössä... enempää en siitä blogissa kerro, mutta suosittelen niitä kokeilemaan. Oletteko lukeneet Rhonda Byrnen kirjaa Secret, siinäkin tästä jutusta kerrotaan.

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Osaisitko kirjoittaa tuosta aarrekartasta lyhyesti -jäi kiinnostamaan:)

Kai sitä nyt jo kun on 30 ylitetty, niin voisi amarylliksenkin hankkia...:D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen tehnyt useammankin aarrekartan ja ne ovat todellakin toimineet. Vimeisimmässä ei ollut muuta, kuin onnellinen nainen, mies ja lapsi. Nyt se on toteutunut! Olenkin miettinyt kiitollisuuden pientä kirjasta. Usein olen hyvin negatiivinen ja unohdan olla kiitollinen, vaikka jokaisessa päivässä on hurrrrjan paljon hyvää ja kiitoksen aihetta.

Amaryllis. Pitäisiköhän minunkin koittaa tänä vuonna kasvattaa sellainen?

Hauskaa joulun odotusta!
KIITOS kivasta ja inspiroivasta blogista!

t. Heidi

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitokset kommenteista Leena ja Heidi! Leenan kommentin nähtyäni laitoin linkit tekstiin ja googlailemalla löytyy lisää. Jos olet Leena oikein kiinnostunut kannattaa lukea Secret kirja. Siinä oli muistaakseni hyvin molemmista.
Kiitos Heidille, oli kiva saada vakuutteluja ja että olet saanut noin isoja asioita. Amaryllista kannattaa kokeilla, sekin tuo paljon iloa! Mukavaa joulunodotusta Sinullekin!