perjantai 5. marraskuuta 2010

riviera maison toistamiseenPietarsaaren Riviera Maison-liike on muuttanut. Uusia, kauniita huonekaluja ja muita ihanuuksia. Ollapa nyt se paksu lompakko:) Liikkeessä on myös pieni kahvila, missä tästä kaikesta voi rauhassa nauttia. Tässä teille, blogilukijani, kuitenkin kuvia, mistä tietää vaikka innostutte lähtemään Pietarsaareen ostoksille.

Rauhaisaa pyhäinpäivää, sytytetään kynttilä rakkaille poisnukkuneille!


6 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Kyllähän noin kauniita juttuja mielellään ihastelee :)

Christina kirjoitti...

Oi oi mitä ihanuuksia!
Ollapa se paksu lompakko tosiaan.. =)

Lisay kirjoitti...

En tiennytkaan,etta Riviera Maison on Pietarsaaressa!
Jospa kavisi ensi kesana siella ihastelemassa,kun ollaan lahiseudulla lomalla!!!

Pakkasakka kirjoitti...

Näitä kuvia ei vaan yksinkertaisesti pitäisi katsoa :)
Kauniisti on laitettu kaikki esille - harmi, että on meiltäpäin niin kaukana, mutta hyviä inspiksiä näistä saa ja luoda ihailevia katseita tyhjällä lompakolla :) Mukavaa viikonloppua.

Henrietta kirjoitti...

Ai toi sänky kelpais mulle ja ekassa kuvassa hieman näkyvä sohva. Kerran olen käyny hesan rivierassa joka on aika pieni mielestäni ja sitä paksua lompakkoa tosiaan tarvitaan. Ajattelin että ostan jotain pientä mutta en ostanut mitään. Periaatteet ei anna periksi maksaa esimerkiksi tyynyn päällisestä viittäkymppiä. Jos oikein tosissaan sellaisen haluaan voi se myös ommella itse huokeammalla hinnalla ja tunnearvokin eri. Kiva siellä on käydä vaan katselemassa ja haistelemassa tunnelmia, inspiksiä.

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteistanne, arvostan niitä kovasti ja olen iloinen että olette "löytäneet" blogini!!!!
Henrietta kirjoitti niin osuvasti, olen ihan samaa mieltä ja monesti olen miettinyt kuinka paljon itse tekemisen iloa jäisi elämästä pois jos kaiken voisi ostaa mitä haluaa. Ja mistä sitä elämän sisältöä silloin saisi...