maanantai 1. marraskuuta 2010

kynttiläiltojaSitten on kelloja siirretty ja iltojen pimeys yllättää... Minusta oli niin ihana kun vaihtarimme Helena halusi lähteä mukaan lenkille ja sanoi, että hän niin nauttii pimeästä. Siitähän voi nauttiakin, sytyttämällä paljon kynttilöitä:)
Silmiini osui tänään Anna-Mari Kaskisen runo


Kaukaisten tähtien alla
sinua ajattelen.
Oleko valveilla vielä?
Oletko onnellinen?

Kuuletko matkojen takaa
sen mitä kertonut en?
Loistakoon sinulle tähti
lyhtynä kaipauksen.


Se tähtitaivaskin on nyt niin kaunis...

2 kommenttia:

Henrietta kirjoitti...

Heippa
Mistä päin maailmaa teidän vaihtari oikein on? Vaikee ymmärtää että kukaan nauttisi tästä tai ehkä tämä on hänelle eksotiikkaa tai jotain, itseltä pimeyden "glamouri" hyvin kaukana. Oiskohan sen vaihtarin huone vapaana mistä hän onkaan jos mä menisin sinne:)
Henrietta

Henrietta kirjoitti...

Heips taas:)
Kiitti kommentistasi ja en ole valokuvaaja ammatiltani. Tämän on täysin harrastepohjaista itseilmaisua. Olen aikani ns. taideaineita opiskellut että sommittelun säännöt jne. edelleen jossain takaraivossa olemassa.
Kamerani löytyy
http://hassinen.blogspot.com/2010/07/kamerani.html
tuolta joku muukin sitä kysellyt aikaisemmin. Se on pieni söpö järkkäri. Itse olen kans katellinen monelle blogille joissa aivan ihania kuvia eikä koskaan mikä oma tunnu olevan tarpeeksi hyvä verrattuna toiseen mutta sellaisia me vaan ollaan. Käytän photoshoppia ja netistä ilmaista picnikkiä.
http://www.picnik.com/app
Otan ziljoonia pas*a kuvia yhtä onnistunutta kohti joten...Harjoittelu kasvattaa, olen harjoitellut vuosia. Autan mielelläni jos on kysyttävää ja osaa neuvoa.
Muista että kivaa pitää olla ja olet omien kuviesi paras ottaja:)
huh tulipa pitkä