perjantai 8. lokakuuta 2010

tulilatvat ja ystäviäOstin tänään viikonloppukukiksi tulilatvoja. Laitoin ne ruukkuun, jonka olen saanut ihanalta ystävältäni Maija-Liisalta ainakin viisi vuotta sitten. Kauniissa ruukussa oli kolme tulilatvaa. Samalla aloin miettimään vanhoja ystäviä, joihin yhteydenpito vähenee tämän ainaisen kiireen takia. Tänä viikonloppuna voisimme ottaa tavoitteeksi soittaa vanhalle, ihanalle ystävälle:)

P.S Tai vanhoja työkavereita, joiden kanssa olen ollut yhdessä kymmenen vuotta ja nyt haparoin uusilla poluilla... teitäkin on ikävä!

2 kommenttia:

SARKA / Leena kirjoitti...

Tulilatvat ovat mielestäni todella kauniita kukkia. Niiden ongelma mulla on kuitenkin se, etten kertakaikkiaan saa niitä elämään muutamaa päivää pidempään:( Mitäköhän pitäisi tehdä -ehkä siirtää kaupan pienestä muoviruukusta johonkin isompaan, kun en muista kastella varovasti päivittäin...

Pakkasakka kirjoitti...

Itse ostin tulilatvoja keväällä ja vein ne kesäksi pihalle. Nyt taas siirsin ne takaisin sisään, saa nähdä, miten jaksaa kukkia. Kerrotut valkoiset ovat aivan parhaita.

Puhut aivan totta kiireestä ja ystävyystä. Yleensä syynä on silkka laiskuus, ainakin minulla. Mietin, että pitäisi soittaa tai laittaa jotain viestiä, mutta sitten ajattelen, että ehkäpä huomenna ja niin se puhelu tai viesti päivä päivältä jää laittamatta.

Nyt komppaan sinua ja hoidan asian kuntoon ainakin yhden ystäväni kohdalla. Kiitos kannustuksesta. Kaunista viikonloppua!