lauantai 16. lokakuuta 2010

sipulinurkkaus ja portaiden ummistus
Nämä syksyn viikonloput menevät vielä puutarhatöissä ja satoa korjaten. Ensimmäisen kerran olen saanut omia sipuleita tähän asti. Tuntuvat niin erilaisilta kuin kaupasta ostetut:)


(kuva luultavasti www.anetteshus.blogspot.com)


(en muista kuvan alkuperää)


(en muista kuvan alkuperää)

Toisaalta tuntuu niin kivalta kun saa pian jättää puutarhan ja pihatyöt ja siirtyä sisätiloihin. Olemme asuneet uudessa kodissamme yli kaksi vuotta ja vieläkin on paljon kesken. Toisaalta haaveilin vanhasta talosta sen takia "ettei se tulisi valmiiksi", mutta se onnistuu näköjään uudessakin kodissa:)
Sisätiloissa aloitamme kodinhoitohuoneen loppusilauksesta ja sitten mieheni saa alkaa pähkäillä portaiden "ummistamista." Inspiraatiokuvia olen kerännyt love-mappiini. Olen tehnyt nikkarissa oven sinne ja olemme suunnitelleet portaikkoon myös englantilaistyyppistä paneelia, mikä näkyy kuvissa. Ruudukot oviaukkoihin aloitin viime kerralla nikkarissa, haluaisin ne jouluksi.

3 kommenttia:

Pakkasakka kirjoitti...

Wautsi, mitä kuvia. Miten sipuleistakin saa noin valloittavan kauniit kuvat? Kauniit värit ja upeat sipulit, itsekin olisin ylpeä. Kaikki porraskuvat ovat tyylikkäitä, jotenkin nuo toisen porraskuvan jyhkeys miellytti silmää kovin.
Niinhän siinä yleensä käy, että pieniä asioita jää tekemättä ja niissä vierähtääkin sitten tovi ennenkuin saa taas tekemisen meiningin päälle. Itsekin haaveilen vielä, että rakennamme meille sellaisen kodin, joka on tiloiltaan ja kaikin puolin muutenkin aivan passeli. Saa nähdä, koska se toteutuu. Kivaa alkavaa viikkoa!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Hienoja kuvia! Miten kauniit ovatkaan luonnon omat sävyt.

Hienoja ovat myös kaikki porrasvaihtoehtosi. Ihanaa menneen ajan fiilistä.

Willa Rosa kirjoitti...

Pakkasakka: Kiitos kommentistasi! Kannattaa haaveilla ja uskoa että se mitä oikein toivot, totetuu! Kivaa viikkoa Sinullekin:)

Kultsin kämppä: Kiitos kommentistasi! Kivaa viikkoa Sinulle!