keskiviikko 7. lokakuuta 2009

jouluenkeli ja pitsiä...

jouluvaloja

Viikonlopun kurssista...tässä taito-shopin sivuilta valaisimet ja talo mistä kurssilla sai tehdä pellavasellumassasta. Itse en näihin oikein ihastunut, sopivat ehkä paremmin moderninpaan kotiin. Nappasin kurssille lähtiessäni mukaan lampunvarjostimen, minulla on kiva jalka mutta varjostin oli niin kellastunut. Kurssilla sai tehdä ilmapalloon pitsilampun, mutta tein sen omaan varjostimeen. Minusta siitä tuli niin kiva, olin ensin ajatellut taittaa käänteet sisäänpäin, mutta alareunasta tuli ihan hauska kun kukat jäivät siihen roikkumaan.
lamppu 121scape-tilelT

Taitava ystäväni Maija-Liisa pitää enkelikursseja Taito Etelä-Karjala, Lappeenrannassa myös pellavasellumassasta ja puhelinkonsultaatiolla (eikä ihan yhdellä puhelulla) sain tehtyä ensimmäisen enkelinmekkotekeleen. Se ei kuvassa oikein pääse oikeuksiinsa, mutta luonnossa on niin kaunis, pitsimäinen ja kiva tehdä. Olen jo luvannut järjestää kotona enkelinmekkokurssin eli jos kiinnostaa ota yhteyttä.
lamppu 049scapeT

En malttanut olla kuvaamatta uutta lamppuani kun varjot tulevat lampun jalkaan niin hauskasti.

Näin jouluisissa tunnelmissa, Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

En ole pitkaan aikaan taalla vieraillut,silla minulla on ongelma,etta en nae sinun kuviasi.Blogin oikeassa laidassa olevat pikkukuvat nakyy,mutta postaukseen laittamasi kuvat ei.
Onkohan jollakin muulla tallainen ongelma?
Kiinnostaisi todella nahda aikaansaannoksesi ihan kuvan kanssa....

kristina kirjoitti...

Hei Lisay! Onpa harmi ettet näe kuvia. Eräs ystäväni on sanonut myöskin ettei heidän läppärissä näy, mutta luulisin että vika voisi olla jossain tietokoneen asetuksissa, koska muuten en ole saanut palautetta ettei kuvat näy.