torstai 14. heinäkuuta 2011

kiitos lukijaniKiitos teille lukijani! Monet ovat seuranneet blogiani, vaikka taaskin on ollut puolentoista kuukauden tauko. Enkä ole paljon muittenkaan blogeja seuraillut saatikka sitten kommentoinut. Olin töistä rättipoikki, eikä sellaista luovuutta että ottaisi kameran käteen ollut tiedossakaan. Kun jäimme lomalle, teimme pari viikkoa melkein vuorokauden ympäriinsä "talven rästitöitä", jotta saisimme kaiken valmiiksi nuoremman tyttäremme rippijuhliin. Nyt on juhlat juhlittu ja luovuus alkaa taas löytyä.

Unelmista ja haaveista sekä niiden toteutumisesta olen niin vakuuttunut. Tällaisen kuvan olen laittanut vuosia sitten love-mappiini ja tässä on nyt tekemäni adirondack-tuolit omalla laiturilla. Eikun lisää kuvia love-mappiin tai aarrekartalle ja uskomaan haaveisiin!

Nyt palailen varmaan tiuhempaan tahtiin:)

3 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Tästä on hyvä jatkaa - :)

Tania kirjoitti...

Minunkin täytyy tehdä Aarrekartta!
Ihana kuva.

Rentouttavaa kesää
Tania

sanna kirjoitti...

Tuttuja ajatuksia! :) Meilläkin oli rippijuhlat viikonloppuna, esikoispoikaa juhlittiin. Upeita kuvia tuossa seuraavassa postauksessa. Aarrekartta mulla alkanut vanheneen täytyis tehdä uusi. ;) Terveisin Sanna Toukokalliolta