lauantai 23. heinäkuuta 2011

jos haluat olla onnellinen ryhdy puutarhuriksiVaikka tämä puutarhanhoito alkukesästä tuntui niin hankalalta, koska tänä kesänä olen ensimmäistä kertaa saanut torjua tuholaisia, näin "sadonkorjuun" aikaan on kuitenkin niin uskomatonta, että omasta puutarhasta saa melkein kaikki salaattivärkit ja muitakin kasvisherkkuja.Ensimmäistä kertaa on omenapuussa omenoita ja amppelitomaatiksi otin keltaisen version tänä kesänä. Hyvin se on pärjännyt vaikka kesäkeitiöömme paistaa vain iltaaurinko. En halunnut kovin paljon kesäkukkia minusta hyötykasvit ovat paljon kivempia katsella. Amppelitomaattikin oli ainut amppelikukka tänä kesänä.Luulin laittavani avomaankurkun laatikkon terassille jotta se olisi hauskasti mennyt pitkin terassin lattiaa mutta se olikin kesäkurpitsa:) No ensi kesänä. Paprikoissa on ollut jotain ötököitä.


Hopeaputous lähtikin kasvamaan ylöspäin:)Kesäharsoa minulla on ollut monena vuonna ruukussa ja kasvimaalla. Kiva leikkokukka. Ihastuin myös tupakkaan, pelargoniat eivät tuntuneet keväällä yhtään minun kukilta.
Ensimmäistä kertaa olen saanut orvokit kukkimaan koko kesän.Nämä lomapäivät vain menevät niin nopeasti.

2 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Voi ihanuuksien ihanuus kun on upeita kuvia.

Kiitos kun jaoit nämä <3

Pakkasakka kirjoitti...

Täällä toinen "ihailija" :) Valtavan kauniita kesäkuvia, silmä ja mieli lepää oikein kunnolla. Tuo laiturikuva etenkin - täällä kun asutaan kuivalla maalla eikä vettä lähimaillakaan. Kaunista kesänjatkoa!