maanantai 3. tammikuuta 2011

...lisää leikkimökkihaaveiluaTässä vielä toinenkin leikkimökki, minkä olen love-mappiini säästänyt. En tiedä mistä tämä innostus nyt tulee, ovat vain niin suloisia tässä talven pimeydessä.


Ja vielä Mailegin prinsessa ja hernekin pikkutytölle tai vaikka vähän isommallekin...

Mukavaa viikonjatkoa!

4 kommenttia:

Viivu kirjoitti...

Ihanat leikkimökkikuvat <3

Meillä tuo kaikki on vielä toivottavasti edessä päin... Neiti vähän alle kasi ja mulla jo sormet syyhyää millon pääsisin leikkimökkiä puuhaamaan. Prinsessa herneineen löytyy jo ;)

FanniAuroora kirjoitti...

Aivan ihania leikkimökkejä olet löytänyt!!! Ei tollasissa taitais malttaa antaa lasten leikkiä hiekkakakkuleikkejä. Ne olis kyllä sopivia "äitien leikimökkejä" ;)
Kyllä "Elviira" on onnekas...

Jaana kirjoitti...

Meillä on leikkimökki pihalla, talon värinen. Noh, noin ihanaa siitä ei sitten saa tekemälläkään. Olen yrittänyt kaikenlaisia ihanuuksia laitella, sitten sinne kannetaan hiekkalaatikolta kilokaupalla santaa heti kun silmä välttää ja tehdää kurakakkusia..noh, lapsillehan sen teimmekin :) ja sitten mulla on talonperintönä tullut huvimaja pihalla, jolle en keksi sitten mitään käyttöä. Nätti ja kiva on, mutta kuka siellä olisi ja tekisi mitä?
Aivan ihania unelmia :))

Katariina kirjoitti...

Ihania leikkimökkikuvia! Minä toivon mukaan pääsen ensi kesänä leikkimökkiä laittamaan ja sisustamaan, ensin se mökki vain pitäisi siirtää takapihalta metsänlaidasta etupihalle.. Toivottavasti siirto onnistuu ja pääsen maalaamaan ja tapetoimaan ym :)