sunnuntai 19. joulukuuta 2010

joulukalenteriTässä joulukiireissä muistin taas, kylläkin eniten teidän kauniiden kommenttien ansiosta, kuinka sisustamisessa jumiutuu samoihin juttuihin. Joku nurkka jää huomaamatta, mitä voikin käyttää ihan uudella tavalla. Innostuin tästä omasta nurkastani, kun kerroitte että se onkin aika kaunis:) ja laitoin sinne tyttöjen joulukalenterin. Se oli minulla jo viime jouluna blogissani, mutta minusta se on niin kiva.


Ostin kalenteriin suurimman osan jutuista Stockmannilta. Olin kuin Liisa Ihmemaassa siellä kauniiden joulukoristeiden keskellä ja ne sopivat niin hyvin tähän teinityttökalenteriin. Osan jutuista olen ommellut itse viime jouluksi, kuten Mailegin inspiroimat korkokengät ja nimikkosydämet. Kalenterissa on kiva työtoverini keksimä idea että keksitään jotain yhdessäoloa ja kivaa tekemistä eikä aina sitä tavarapaljoutta.

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Niin super kaunista, välillä tulee sellainen olo, että oma koti ei tunnu miltään, hankin malipensselin ja alan maalata kaikki valkoiseksi..siihen menisi kyllä kauan..mutta niin kaunista sinulla siellä on!

Maria kirjoitti...

Ihana! Mukavaa jouluviikkoa!

Leena kirjoitti...

Ihana tuo kalenterikehys!

Willa Rosa kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteistanne!
Jaana: Ei muutakuin pensseli käteen, minäkin olen kyllä voinpa melkein sanoa kaiken maalannut omin pikku kätösin:) Valkoinen niin raikastaa ja piristää!
Maria: Kiitos samoin!
Leena: Olen tehnyt sen itse nikkarikerhossa, kalenterikehyksen siis:)